از خوردن سیب غافل نشوید

مصرف سیب به شما کمک می کند تا همیشه جوان بمانید!
سیب به دلیل داشتن مقدار انبوهی از انواع آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها می توانند عمر انسان را تا ۱۰% افزایش دهند.افزون بر این, مصرف سیب موجب کاهش بیماری های مربوط به سیستم هدایت و گردش خون می شود.گروهی از دانشمندان به رهبری پروفسور “ژن یو چن”۱ آزمایشی را بر روی نوعی کرم میوه انجام دادند. نتایج بدست آمده نشان داد که مصرف سیب در غذای کرم میوه نه تنها طول عمر آن ها را زیادتر میکند، بلکه انرژی لازم برای فعالیت آن ها را نیز فراهم میکند.آنتی اکسیدان های موجود در سیب مانع از تشکیل و تجمع سلولهای آسیب رسان رادیکال های آزاد در سیستم ارگانیسم بدن می شوند.تشکیل سلول های آسیب رسان یکی از دلایل اصلی فرسودگی ارگانیسم بدن است.
متخصصین تاکید می کنند ؛سیب سرشار از ویتامین های متنوع غنی شده است که در راس آن ها ویتامین C قرار دارد.این ویتامین به طرز کاملا مساعد و مطلوب کمک می کند تا سیستم ایمنی بدن تقویت گردد.

به نقل از یکی از معتبرترین سایت های روسی۲ آنتی اکسیدان ها می توانند علاوه بر سیب ،در کلم، مورد- های جنگلی،گوجه،انواع میوه ها و همچنین در سبزیجاتی که دارای رنگ روشن یا زننده هستند،یافت کرد.لازم به ذکر است؛ افزون بر سیب مصرف محصولاتی که در ساختار خود لیتیم دارند نیز می تواند به تداوم و طولانی تر شدن عمر بشر کمک قابل توجهی بکند.لیتیم را می توان در خانواده ی گیاهان گل سرخ و گل میخک یافت،علاوه بر این لیتیم یکی از اجزای گوجه و سیب زمینی است.این عنصر در محصولاتی همچون :جوانه های گندم،عسل،ماهی های دریایی،هویج،چغندر و کاهو نیز وجود دارد.
در یکی از سایت های روسی آزمایش این طور تشریح شده است:خاصیت جوان سازی سیب توسط علم به اثبات رسیده است.پژوهشگران دانشگاه هنگ کنگ دریافتند مصرف منظم و مرتب سیب نه تنها برای سلامتی مفید است،بلکه به جوان سازی اندام های درونی و بیرونی بدن نیز کمک می کند.
این دانشمندان به مدت چند روز تعدادی از کرم های میوه را مورد آزمایش قرار دادند.در این آزمایش دانشمندان کرم ها را به دو دسته تقسیم کردند؛گروه اول آن هایی بودند که به آن ها توام با غذای معمولی و مرسوم شان ،مقداری عصاره ی سیب نیز می دادند و گروه دوم آن هایی بودند که به آن ها فقط غذای معمولی و همیشگی شان را می دادند.
مشاهده گردید گروه مصرف کننده ی عصاره ی سیب در کنار غذای عادی خود به طور متوسط ۵ روز بیشتر از گروه دوم که فقط غذای عادی و روزانه ی خود را مصرف می کردنند،عمر می کنند.این در حالی است که میانگین عمر کرم میوه ۵۰ روز است.گذشته از این،سیب باعث حفظ سلامتی و ایجاد فعالیت در اندام های درونی کرم میوه شده است.این موضوع این امکان را می دهد که بتوان تصور کرد مصرف مرتب سیب در انسان نیز می تواند خاصیت مشابهی را داشته باشد.دانشمندان یاد آوری می کنند که انسان و کرم میوه صفات مشرک زیادی را از نظر ویژه گی های ژنتیکی باهم دارند،اگر چه از نظر وزن و اندازه ما تفاوت عمده ای را با آن ها داریم.آنتی اکسیدان های موجود در سیب رادیکال های آزاد موجود در ارگانیسم بدن ما را از بین می برد.این رادیکال ها به نوبه ی خود موجب ایجاد بیماری و فعال شدن یا تشدید دوران پیری می شوند.مصرف مرتب سیب زندگی انسان را به مدت قابل ملاحظه ای افزایش می دهد.دانشمندان بریتانیایی موفق به کشف عناصری در سیب شدند که این عناصر می توانند به سالم ماندن قلب انسان کمک کنند،سیستم گردش خون را بهبود بخشند و قدرت سیستم دفاعی و ایمنی بدن را افزایش دهند.
این عناصر که دانشمندان به آن نام پلی فنول “اپی کاتچین”۳ داده اند،قابلیت نادر تاثیر گزاری مثبت بر روی سیستم کنترل و هدایت گردش خون را دارا می باشند،از آن جمله می توان به پشتیبانی آن ها در انعطاف پذیری رگ های خونی اشاره کرد ،که این تاثیر به نوبه ی خود بی نظیر و قابل توجه می باشد.
دانشمندان بریتانیایی در طی تحقیقات خود ثابت کردند که سیب ها به دلیل داشتن این نوع عناصر،میزان سخت شدن دیواره ی رگ ها را ،که یکی از دلایل اصلی خطر ایجاد بیماری های قلبی،سکته ی قلبی و یا حتی سکته مغزی است ؛تا ۲۱% کاهش می دهند.
نکته ی مهم تر اینکه: در نتایج بدست آمده از آزمایش های مکرر بر روی داوطلبانی که به طور مرتب و اندازه هایی مشخص آب سیب را مصرف می کردن،دانشمندان موفق شدند به این نکته دست یابند که سیستم کنترل و هدایت گردش خون در تمام بخش های بدن شرکت کننده گان در آزمایش به مدت ۱۷ سال جوان تر شده است.
بیشتر تراکم قابل ملاحظه ی این نوع پلی فنون در درختان سیب های وحشی قابل رویت است.

مصرف یه سیب کامل در روز فواید فراوانی را برای سلامتی به ارمغان می آورد.
به گزارش یکی از سایت های پزشکی – بهداشتی روسیه۴ ،پزشکان آمریکایی به سیب به دلیل بالا بودن میزان فیبر در ساختار آن لقب معجزه گر داده اند.متخصصین دانشگاه ایالت فلوریدا۵ موفق شدند بفهمند که ،پکتین ها (ژلاتین گیاهی) و پلی فنون های موجود در سیب متابولیسم چربی را تکمیل کرده و تولید مولکول های پیش التهابی را در ارگانیسم بدن به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.علاوه بر آن ثابت شده که مصرف روزانه سیب به صورت منظم برای قلب زنان نوعی تاثیر دفاعی را به همراه می آورد. متخصصین قلب و عروق موفق شدند به یافته هایی دست یابند که این یافته ها از آزمایشی که توسط این متخصصین بر روی ۱۶۰ زن با محدوده ی سنی ۴۵ تا ۶۵ سال انجام شده بود، به دست آمد.در طی این آزمایش که ۱ سال به طول انجامید،پژوهشگران این زنان را به ۲ گروه تقسیم کردند.دسته اول گروهی بودند که به طور روزانه سیب عادی مصرف می کردند و دسته ی دوم گروهی بودند که در طول مدت آزمایش هر روز سیب خشک شده مصرف می کردند.
پزشکان نمونه های خون شرکت کننده گان را طی دوره های: ۳ ماهه ، ۶ ماهه و ۱۲ ماهه ی زمان مطالعه ی خود مورد آنالیز و آزمایش قرار دادند.پس از پایان یافتن نیم دوره از آزمایش دانشمندان تغییرات باور نکردنی را در تعداد کلسترول های خون افراد مصرف کننده ی سیب عادی مشاهده کردند.آن ها پی بردند که تراکم «کلسترول مضر» در خون به میزان ۲۳% کاهش یافته و تراکم «کلسترول مفید» نیز تقریبا به مقدار ۴% افزایش یافته است.دانشمندان همچنین موفق شدند بفهمند که مصرف سیب به طور مرتب میزان چربی را پایین آورده و همچنین «پروتئین انعکاسی C » که محرک التهاب های درونی بدن می باشد را نیز به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.در طی این آزمایش که شرکت کننده گان به طور متوسط روزانه ۳٫۳ کیلو گرم سیب مصرف می کردند،در هر روز ۲۴۰ کالری اضافی از سیب دریافت می کردند که این میزان به افزایش وزن زنان و چاق شدن آن ها هیچ گونه تاثیری نداشته است.دانشمندان همچنین نتیجه گرفتند؛از مزیت های دیگر مصرف روزانه سیب کاهش اصولی وزن است.یکی از دلایل کاهش نرمال وزن بعد از مصرف سیب می تواند وجود پکتین (ژلاتین گیاهی) در میوه ها باشد.به گفته ی دانشمندان، پکتین به حس سیری جواب می دهد.

تمام ویتامین های سیب در پوست آن قرار دارند.
اصلی ترین خاصیت های مفید سیب در پوست آن می باشد.دانشمندان آمریکایی کشف کردند که آنتی اکسیدان های مفید در پوست سیب قرار دارند،این نوع از آنتی اکسیدان های موجود در پوست سیب ،جزء عناصر فعال بدن محسوب می شوند که به طور ویژه مانع پیدایش سرطان پستان در زنان و سرطان پروستات در مردان می شوند.پزشکان خوردن سیب را به همراه پوست آن به طور روزانه و مرتب توصیه می کنند.این نوع میوه جزء معدود میوه هایی است که خاصیت درمانی آن فراتر از خاصیت درمانی مواد شیمیایی است.سیب های سازگار با محیط زیست بهترین وسیله برای پیشگیری از سرطان هستند.