رهایی از غلظت خون با این دستورها

 

از علائم باليني بيماري غلظت خون مي‌توان به برافروختگي پوست صورت، قرمزي چشم‌ها، اختلالات هوشياري، منگي، سردرد، خواب آلودگي و گزگز دست و پا اشاره كرد.

غلظت خون ناشی از افزایش سرعت تولید گلبول‌های خون است. گلبول‌های خون عمر مفید خاصی دارند و اگر سرعت تولید گلبول‌ها از سرعت مرگ آنها بیشتر شود، فرد دچار غلظت خون می‌شود که این امر در مردان شایع‌تر است.

زیاده‌روی در مصرف غذاهای با طبع گرم زمینه‌ساز غلظت خون میباشد.

مصرف انواع گوشت، دل، جگر، کباب، کله پاچه، عدسی و … نیز می‌تواند باعث غلظت خون شود.

به افرادی که غلظت خون دارند توصیه میشود از مصرف غذاهای پرادویه خودداری کنند.

غذاهای با طبع‌سرد می‌تواند در کاهش غلظت خون موثر باشد. عرق کاسنی، انار، رب‌انار و زرشک تازه از جمله این خوراکی‌ها هستند.

بهتر است زرشک تازه به صورت دم‌نوش مصرف شود و دم‌نوش چای‌سبز و چای‌ترش هم می‌تواند به کاهش غلظت خون کمک کند.

مصرف خاکشیر، شربت آبلیمو و عسل و همچنین نوشیدن آب فراوان هم می‌تواند به کاهش غلظت خون کمک کند.

خون دادن را نیز در کاهش غلظت خون موثر است و در کنار همه این موارد تحرک و فعالیت بدنی مناسب هم برای کاهش غلظت خون مفید است.

غلظت خون را جدی بگیرند، زیرا ممکن است فشار خون را در پی داشته باشد.

مریم شیرمستی
کارشناس تغذیه