منوی اصلی
مراسم زیبای روز ملی خلیج فارس در ساحل زیبای بندر دیلم
- نمایش از شنبه, 14 ارديبهشت 1404 11:29
- دسته: مناسبت
- بازدید: 20
با نگاه بلند و همت عالی دست اندرکاران بنیاد رشد و اندیشه سازندگی استان بوشهر مراسم زیبای روز ملی خلیج فارس در ساحل زیبای بندر دیلم با نماینده بنیاد جناب آقای سید محسن مهدوی و جناب آقای عباس امید برگزار شد.
دهم اردیبهشت 1404 و همایش دانش آموزان مدارس فردای سبز دیلم و عصمت در ساحل زیبای بندر دیلم.
حضور ارزشمند مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیلم جناب آقای رمضانی، شهردار دیلم جناب آقای ترک زاده، رئیس شورای اسلامی شهرستان جناب آقای اکبری، معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان دیلم جناب آقای شیخی، رییس انجمن خیرین جناب آقای مهدوی، تلاشگران روابط، عمومی شهرداری دیلم و تعدادی از همکاران ارزشمند مدارس به نای این مراسم افزود.
در این برنامه قشنگ ابتدا صرف صبحانه سالم در محیط شاد در پارک ساحلی انجام شد و بعد در کنار دریای نیلگون خلیج فارس که در حال مد بود روی ماسه های ساحلی دانش آموزان مطالب کوتاه خود را در موضوع خلیج فارس با حضور مسئولین قرائت کردند.
ادامه حضور دانش آموزان، پاکسازی ساحل دیلم بود که بسیار زیبا انجام گرفت و در پایان به همه دانش آموزان شرکت کننده در این مراسم هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید و پذیرایی از همه عزیزان شرکت کننده هم انجام شد.
.